Derisa te kemi deshtuar nuk fillojme ta kuptojme veten.
~ Henry David Thoreau
Lamtumirat me te veshtira, jane ato qe nuk thuhen as nuk shpjegohen...
~ Bilal Nasir Khan
Ajo qetesi ka nje tingull; tingullin e largeses...
~ Suzanne Finnamore
Urrejtja nuk pajtohet me urrejtje, por vetem me dashuri, ky eshte ligji i perjetshem.
~ Buddha
Burrat smund mbijetojne pa tralletuar, e kane ne natyre.
~ M.F. Moonzajer
Hakmarrja eshte nje pjate qe sherbehet e ftohte (2)
Hakmarrja eshte nje pjate qe sherbehet e ftohte (2)
Mysteriome 20 Gusht
Ajo quhet Natalia, dhe kjo nuk eshte hera e pare qe ajo merr pjese ne historite e mia - ne fakt ajo ka qene aty qe heret me ngjarjet me te nxehta dhe me emocionale, vetem, e edhe me shoqen e saj qe eshte edhe imja - Giselda. Ajo dhe Giselda jane si dy magnete, si ying-yang, qe bashke bejne...
20 keshilla qe te kesh sukses me ate
20 keshilla qe te kesh sukses me ate
Mysteriome 18 Gusht
Nga eksperienca, mesojme se nuk mund te kemi nje lidhje te qendrueshme qe zgjat, nese nuk kemi mjetet e nevojshme qe i sherbejne asaj. Dhe nder keto mjete, jane edhe 20 teoremat e meposhtme te cilat na ndihmojne te jemi te qarte e te suksesshem nese i kemi ne mendje kur hyjme ne nje lidhje te re....