Per djemte qe te dashurat u shkojne ne palester

14/09/2020 13:57

Imagjinata me terbohet kur mendoj vajza qe me cdokusht kerkojne te shkojne ne palester, e vecanarisht kur keto palestra jane te paaksesueshme nga te dashurit e tyre per shkak distance a te tjera pamundesie.

Por se pari, ndoshta vajza ka shtuar ne peshe ose ka krijuar disa forma qe me te drejte deshiron te mos I kete me veren e ardhshme. Ndoshta nuk ndihet mire me trupin e saj dhe, a nuk duam te gjithe te dukemi mire kur dielli shkelqen e ne e heqim bluzen?

Gjithsesi, djemte xheloze ndaj te dashurave qe shkojne ne palester, jane te shumte. Ndoshta se ndihen te parendesishem, ndoshta te panevojshem, ndoshta te pafuqishem per te qene pjese e nje vendimi apo te kercenuar nga djemte e tjere ne te njejten palester me te dashuren e ty; djem mbase me muskuj, trup te zbuluar, floke te djersitur e gjithcka qe vec na kujton klipet e viteve 2000 te Erik Prytz.

Dhe dua tu flas direkt djemve;

Cfare pune ben e dashura? A ja kerkon puna te jete gjithmone ne forme fizike? Apo eshte nje menyre qe te largoje stresin? A po e ben qe te jete terheqe nga njerezit e qytetit? Apo nga disa djem te tjere specifikisht?

Cfare frike ke ti? A ke frike qe do shkoje pas djemve te fryre? Ka mundesi, aq mundesi sa te shkoje pas nje djale te rastesishem sic mund te jesh ti, qe te gjen ne rruge ose ne zyre. Apo mendon se do veri ne pikepyetjen lidhjen, pas palestres?

Vajzat e palestres jane prapeseprape njerez e pavaresisht palestres, ato mund ta mbajne edhe lidhjen te paprekur. Se pse eshte ajo me ty? Per trurin tend, zemren tende, xhepin apo muskujt apo humorin? Nese mendon se asaj I mungon dicka qe vajzat e kerkojne tek partneret e tyre, atehere ulu fol me te dhe pyete.

Ose thuaji se do shkosh dhe ti ne te njejten palester. Ndoshta ajo e kerkon palestren si mundesi pushimi dhe qetesimi nga perditshmeria, nga lidhja, nga ti. Ose eshte fiksimi i saj te shkoje me Hulkun e filmave. Por gjithsesi, te qenit ne forme eshte komplimentuese per vajzat (dhe djemte). Qendro aty e suportoje, koha do tregoje sekretet nese aty ka dicka.

Komente