Albert Camus

Nje ndergjegje fajtore duhet "te rrefehet". Dhe rrefimi behet nje veper arti.

Te presesh per femren qe do

Kur nje femer rrefehet se nuk eshte e sigurte ne dashurine per ty, ajo ne fakt po thote pjerretazi se nuk te do. Sepse edhe hezitimi eshte nje pergjigje. Edhe qetesia eshte nje pergjigje. Edhe heshtja. E sigurisht qe edhe pasiguria ne dicka eshte nje qendrim ndaj saj e eshte ...

Lexo me Shume

Pse lidhjet marrin fund kaq lehte?

Ndoll shpesh, ta gjejme veten me nje bllok te mall pyetjesh rreth lidhjes tone te fundit; ca ndodhi? Ku gabova? Kush e pati fajin?Ndshta jane pyetje qe me pak realizem mund tu japim pergjigje vertete te thjesha, dhe thjeshtesisht te verteta. Sepse sot, me kushtet dhe mundesite e reja qe ...

Lexo me Shume

Pse deshton dashuria...

Ne, njerezit, kemi tendence te shkojme pas personave qe gjithmone deshem ti kemi e kurre nuk mundem.Te gjithe kemi nje person imagjinar ne mendjen tone, ndoshta me vetedije ose jo, nje person me te gjitha cilesite e kualitetet qe na pelqejne. Keto kualitete nuk jane krijuar brenda nje nate, por ...

Lexo me Shume
← 1141516 →