Tom Robbins

Ne shpenzojme kohe duke kerkuar partnerin perfekt, ne vend qe te krijojme marredhenien perfekte.

#001 - Ballerina (Balerina)

Nese tregoni zgjuarsi dhe i kerkoni partnerit tuaj Djal qe te beje seks ne kete pozicion, ai do t’i vleresoje perpjekjet tuaja, gjeja e rendesishme eshte qe te provoni paraprirjen per te mos u lenduar. Vajza qendron prane murit, duke u perkulur perpara, krahet jane te perkulur ne berryla qe ajo vendos ne mur dhe i mbeshtet ata. Kembet jane drejt, nje kembe qendron fort ne dysheme, e dyta ajo ngre maksimumin lart. Partneri merr pas vajzes midis kembeve, dhe ate qe eshte ngritur, ai hedh mbi krahun, te cilin ai perkulet dhe vendos mbi mollaqen e vajzes, dhe doren e dyte ne shpine.

#002 - Clock (Orë)

Djali mund te shpike kaq shume gjera qe partneri i tij Vajze ta kenaqe ate me seksin oral, vecanerisht nese nuk eshte tifoz i ketij lloji seksi, dhe ky pozicion nuk do t`i jape asaj nje shans per te rezistuar. Djali qendron ne duar te shtrira kunder murit, kembet e tij jane drejt e anash, vetem te shtrire ne mur. Vajza qendron perballe djalit me kembe drejt, shtrenguar se bashku, ajo shtrengon trupin e saj te vogel dhe penisi i partnerit dhe koka e saj jane midis kembeve te partnerit. Me duart e saj Vajza mund te perkedhel penisin e djalit, ose thjesht te mbaje kofshet e tij.

#003 - Female peasant (Fshatarja)

Nese vajza juaj nuk mund te marre nje pozicion interesant ne seks per ndonje arsye, kjo nuk eshte nje arsye per merzitjen, Djali gjithashtu mund te jete i zgjuar dhe kjo mundesi eshte nje prove e drejtperdrejte per kete. Djali shtrihet perballe murit dhe ngre kembet dhe kembet e tij vetem per koken, qafen dhe shpatullat qe te jene ne dysheme me kembet e tij se bashku dhe drejt. Vajza merr me fytyren ne kembet e djalit, ne menyre qe koka e tij te jete midis kembeve, ajo shtrengon penisin e djalit, ajo perkul paksa kembet ne gjunje, ajo vendos njeren dore ne kofshen e djalit te saj, tjetri ne mur. Djali i vendos duart ne mollaqe te vajzes se tij.

#004 - Hill (Kodra)

Pak perpjekje, qellime dhe pak me shume pasion, kjo perzierje eksplozive nuk do te lejoje qe partneret te merziten ne shtrat ose jashte tij, te fantazojne me entuziazem, nuk ka pozicione te pamundura, gjithcka do te shkoje mire. Djali qendron ne duar, Vajza qendron afer shpejt, me shpinen drejt tij. Nje kemben e tij Djali shtrihet ne shpinen e vajzes, e dyta ai perkulet ne gjunje dhe i perkul krahet ne berryla, duke e ulur koken e trupit ne dysheme. Vajza perkul paksa nje kembe ne gju, me doren e saj ajo po e mbeshtet djalin nga shin, dhe me te dyten drejton penisin e tij ne kthetrat e saj dhe ndihmon djalin te beje levizje.

#005 - Trunk (Trungu)

Jo vetem penisi i djalit, por trupi i tij duhet te jete i forte si shkemb dhe i gatshem per te kenaqur te dashurit e tij, ne kete pozicion njeriu eshte me teper nje menyre per te kenaqur veten, por filloni me preludes. Djali merr nje qendrim kunder murit, me koken te shtrire ne dysheme dhe tere trupi me ta eshte ngritur lart, me kembet se bashku, krahet anash e tij. Partnerja Vajze eshte e bashkangjitur ne penis me mollaqe, kembet jane drejtuar paksa larg dhe koka e djalit eshte midis tyre. Ajo i vendos duart ne gjunje, perkulet perpara dhe ben levizje.

← 12 →