Tom Robbins

Ne shpenzojme kohe duke kerkuar partnerin perfekt, ne vend qe te krijojme marredhenien perfekte.

#001 - Apologies (Ndjesa)

Nese keni bere dicka te gabuar, ky eshte pozicioni perfekt i seksit oral per te kerkuar falje. Vajza do te ulerase si nje mace drejt cdo levizjeje te gjuhes se njeriut dhe do t`ju lutet per meshire. vajza ngjitet ne tryeze dhe gjunjezohet poshte ne skajin e tabeles dhe i perhap kembet pak nga njera-tjetra. Pellembet e kraheve te saj te shtrire shtypen ne tabele per te balancuar trupin ne nje pozicion gjysem te harkuar. Djali ulet ne nje karrige pas mollaqit. Fytyra e tij eshte drejt perpara kthetrave te dashnorit. Kembet e tij jane te relaksuara, duart i mbajne vithet e saj duke mos i lene te rreshqasin nga tavolina.

#002 - Appetite (Apetiti)

Nese oreksi juaj seksual deshiron te shijoje dicka te re, thjesht hajde tek partneri dhe i thuaj asaj, gjithnje kaq joshese, "Une jam ne krye sonte". Djali ulet ne nje karrige para tryezes me kembe te relaksuara te shkeputur. Ai perkul trupin e tij ne pjesen e pasme te karriges. Vajza ulet ne pjesen e siperme te penisit me pjesen e pasme te tij. Kembet e saj jane perhapur dhe vendosur anash e karriges. Krahet e saj jane te perkulur ne berryla dhe shtrihen ne tabele. Trupi eshte mbeshtetur perpara. Djali e merr vajzen nga beli dhe e shkemben mbrapa dhe me radhe.

#003 - Chef (Kuzhinieri)

Hani vetem kur keni uri. Pini vetem kur keni etje. Vidhos vetem kur je me brire. Vajza shtrihet perseri ne tryeze, perkul gjunjet dhe i perhap ato larg. Djali qendron midis kofsheve te saj me kembet e tij te shperndara me gjeresi te shpatullave. Krahet e tij te shtrire jane tabela ne te dy anet e belit partneri i vajzes. Ai perkul pak perpara trupit te siperm. vajza perfundon krahet rreth qafes dhe i zhvendos vithet per te hyre ne nje zakon me te kendshem me te dashurin e saj.

#004 - Cowgirl (Cowgirl)

Dorezohuni ndaj ndjenjave, ndjeni ritmin, mos u perpiqni ta kontrolloni veten pasi kjo eshte joreale. Djali shtrihet i qete dhe Vajza ulet mbi te dhe merr timonin. Ne pozicionin e djalit, Vajza eshte ajo qe duhet te shkruaje rregullat, ajo vendos shpejtesine dhe shpejtesine dhe Djali thjesht e ndihmon ate duke levizur ijet e tij per te depertuar me thelle dhe te ndjeje kenaqesine me energjine e perterire. Eshte nje pozicion shume i popullarizuar, ai mund te shpjegohet me lirine e plote te armeve dhe mundesine e perkedheljes ndaj njeri-tjetrit. Perdorni rastin per t`i treguar partnerit tuaj Vajze qe gjoksi i saj eshte zona me e ndjeshme.

#005 - Deep stick (Shkop i Thelle)

Kjo pozite merr emrin e saj nga fakti se vajza mund te kete seks shume te thelle depertues me Djalin e saj. Djali qendron perseri ne tryeze, paksa mbeshtetet mbi te me mollaqe me kembet e tij me gjeresi shpatullash larg. Vajza qendron perballe partnerit. Njera nga kembet e saj eshte ne dysheme, e dyta eshte ne tabele. Ajo e perkul ate ne gju dhe e heq ate ne tabele. Ajo i mbeshtjell krahet rreth qafes. Djali e merr te dashuren e tij nga shpatullat ose ai mund t`i perkedhele shpinen dhe mollaqet. Vajza duhet ta lere Djalin te beje pjesen me te madhe te punes pasi eshte nje pozicion qe ai te ndjehet mbizoterues ne - dhe qe ajo te ndjehet e nenshtruar.

← 1235 →