Tom Robbins

Ne shpenzojme kohe duke kerkuar partnerin perfekt, ne vend qe te krijojme marredhenien perfekte.

#001 - Abyss (Humnera)

Besoni njeriun tuaj ne kete pozicion paksa te komplikuar. Mos kini frike te bini poshte, thjesht relaksohuni dhe kenaquni me shtytjet e fuqishme. Djali ulet ne nje karrige me shpine te drejte dhe kembet e perhapura pak larg. Vajza ulet ne penisin e tij perballe dashnorit te saj dhe ul shpinen ne gjunje, duke e mbajtur koken ne ajer. Duart e saj i mbajne parakrahet. Djali e mbeshtet ate nen gji. Kembet e vajzes jane te perkulura ne gjunje dhe kembet vendosen ne buze te karriges pas shpines se djalit.

#002 - Accordion (Firzarmonika)

Ne seks, loja nuk eshte e pranueshme, duket e dobet dhe pa shije, por te luash se bashku me partnerin tuaj eshte e mundur dhe e domosdoshme, te lesh aromen e tij dhe te forcosh deshiren e tij. Djali shtrihet anash e tij, kembet jane se bashku, gjunjet jane te perkulur. Vajza shtrihet me koken prane kembeve, e vendos fytyren ne kembe, me krahet qe perqafojne gjunjet e djalit, njeren kembe ajo i rreshqet nen kembe, e dyta ajo e ve ne kembe dhe i perkul gjunjet ne menyre qe ajo kembet jane ne mollaqe te djalit. Me duar Djali i merr belin e dashur dhe ne kete lloj koke te bishti, ata bejne seks.

#003 - Acrobat (Akrobat)

Gjuha e trupit eshte jashtezakonisht interesante dhe ne vend te pirueteve te ndryshme, nje dhe nje pozicion shume i lezetshem do te jete i mjaftueshem. Vajza shtrihet ne shpine, Djali po i mban duart mbi te. Partnerja Vajze hedh kemben e saj te majte ne shpatullen e djalit te saj dhe e majta eshte ne mollaqe, duke qendruar gjysme ne bel. Djali duket se deperton nga nje ane, Vajza mund te perkedhel gjirin e saj. Nje avantazh i madh i ketij pozicioni eshte fakti qe mes nje cifti ka nje kontakt vizual, emocionues gjithnje e me shume, pasi mund te luani me buze, gjuhe dhe vetem per te qene duke pare partnerin tuaj duke shijuar.

#004 - Adventurer (Aventurier)

Nese jeni te interesuar per lloje te ndryshme aventuresh, zgjeroni koleksionin tuaj me nje me shume. Na besoni, koha juaj nuk do te harxhohet. Vajza shtrihet ne shpine ne shtrat. Kembet e saj jane ne dysheme duke e prekur ate me gypat. Djali i bashkengjitet dashnorit te tij nga lart perballe saj. Ai e perkul kemben ne gju dhe e vendos nen gjurin e vajzes. Ai heq kemben tjeter per te pushuar gjurin kunder divanit. Djali perkul trupin e tij perpara dhe shtrin krahet per te stabilizuar trupin e siperm. Ai i vendos pellembet menjane Vajzen. Dora e saj eshte ne mollaqe.

#005 - Air rider (Kaloresi i Ajrit)

Jo vetem ju mund te pushtoni majat malore, zemrat e grave, por edhe trupat e burrave. Ky pozicion do te jete nje zgjedhje e mire per nje Vajze delikate, te cliruar, e cila eshte e gatshme t`i tregoje trupin e saj partnerit te saj te zgjedhur. Djali perkulet, duke mbajtur peshen e trupit te tij ne kembet e tij te perkulura dhe ne pellembet e kraheve te gjate te drejte. Vajza ulet perballe djalit te saj dhe vendos njeren dore mbi gjoksin e saj dhe tjetren ne kofshen e tij dhe pak harqe mbrapa. Levizjet e ketij cifti ne kete pozicion jane me rreshqites, te qete, te lekundur dhe shume erotike.

← 12386 →