Tom Robbins

Ne shpenzojme kohe duke kerkuar partnerin perfekt, ne vend qe te krijojme marredhenien perfekte.

#021 - Weightlessness (E lehta)

Mendimet njerezore jane materiale. Behuni krijues dhe materializoni mendimet tuaja per te pasur seks te eger, te nxehte dhe intensiv ne kete pozicion seksi te cuditshem. Partnerja Vajze gjunjezohet, perkulet perpara, perkul berrylat e saj, i vendos ato dhe koken ne topin e fitnesit. Djali futet midis kembeve, i perkul gjunjet, duke marre nje pozite te rehatshme, merr vithet e vajzes dhe heq trupin e siperm mbi te, ndersa Vajza mbetet ne nje pozicion horizontal. Vajza perkul kembet ne shpine te djalit, keshtu qe kembet i mblidhen ne mollaqen e te dashures.

← 1345 →