pasion.al

Asgje madheshtore ne bote nuk arrihet pa pasion!

Kerkim... Angji


Kur u pame te paren here

Ka qene nje periudhe kaq e veshtire dhe stresuese, me dhimbje fizike qe shkon deri ne shpirt, fale deshires se cmendur per adrenaline dhe aksion. Aksidenti me ka kushtuar shume, veshtiresi ne ecje, veshtire ne frymemarrje, veshtiresi ne komunikim per shkak te aksidentit te tmerrshem te 2 viteve me pare...