pasion.al

Asgje madheshtore ne bote nuk arrihet pa pasion!

Kerkim... Ndalon


Prishje Plani: Do fle ne hotelin tim

Anda shkon ne tualet, lahet, pastrohet, e kthehet serish ne dhome me mua. Ndalon prape para pasqyres, sistemon tualetin e saj edhe nje here, floket e shkurta, dhe oh, sa i ka hyre ne qejf vetja. Kenaqesia qe sapo perjetuam i lexohet ne sy teksa rregullohet aty para pasqyres si...