pasion.al

Asgje madheshtore ne bote nuk arrihet pa pasion!

Kerkim... romela

Shtepi me qera?


Do dhe ca minuta te bjeri zilja, megjithate zgjohem! Zgjohem nga nje zhurme e tmerrshme e deres qe me duhet ta

Paskam harruar laptopin


Qe pas shkrimit te pare rreth saj, dhe pas lidhjes publike ne Facebook ku disa dhjetra miq tane e komentuan, m