pasion.al

Asgje madheshtore ne bote nuk arrihet pa pasion!

Kerkim... shkodren


Prishje Plani

Asaj i pelqejne shume udhetimet, ajo eshte nje vajze e udhetimeve dhe sapo zgjohet ne mengjes e pasi sheh se eshte nje dite e bukur e plot diell, vendos te marri nje rruge. Nje mendje e ka per jashte shteti, pse jo per ne Mal te Zi? Marsi shenon njezet...


Kur u pame te paren here

Ka qene nje periudhe kaq e veshtire dhe stresuese, me dhimbje fizike qe shkon deri ne shpirt, fale deshires se cmendur per adrenaline dhe aksion. Aksidenti me ka kushtuar shume, veshtiresi ne ecje, veshtire ne frymemarrje, veshtiresi ne komunikim per shkak te aksidentit te tmerrshem te 2 viteve me pare...