pasion.al

Asgje madheshtore ne bote nuk arrihet pa pasion!

Kerkim... sistemon


Bar Pasticeri Latex

Rebeka eshte prape ne turn, ajo e preferuara jone, kamarierja jone e preferuar ne barin tone te preferuar. Si gjithmone kur na sjell porosite, ajo kur vjen, nuk na sheh kurre ne sy - vec le pijet mbi tavoline, dy birra te ftohta akull, dhe qesh pak vjelltazi e largohet...


Prishje Plani: Do fle ne hotelin tim

Anda shkon ne tualet, lahet, pastrohet, e kthehet serish ne dhome me mua. Ndalon prape para pasqyres, sistemon tualetin e saj edhe nje here, floket e shkurta, dhe oh, sa i ka hyre ne qejf vetja. Kenaqesia qe sapo perjetuam i lexohet ne sy teksa rregullohet aty para pasqyres si...