pasion.al

Asgje madheshtore ne bote nuk arrihet pa pasion!

Kerkim... treshe


Hakmarrja II

Ajo quhet Natalia, dhe kjo nuk eshte hera e pare qe ajo merr pjese ne historite e mia - ne fakt ajo ka qene aty qe heret me ngjarjet me te nxehta dhe me emocionale, vetem, e edhe me shoqen e saj qe eshte edhe imja - Giselda. Ajo dhe...


Tre dite ne tre orgazma

Ndodh nje dite, nga zyra, qe po shkruaj ne Telegram me Anian e bisedojme rreth temes te re qe po pergatis per blog. Blogu, blogu im pasion.al, ka rene ne qetesi nga mosaktivizimi im por ne fakt po pergatis shume tema e ngjarje per ti rrefyer pastaj ne versionin e...