sezoni IV / Abandono de un parte de mí

Kur je trim te thuash lamtumire, jeta te shperblen me nje tjeter pershedetje. Pershendetjet e reja, vijne bashke me lamtumiren e dikujt tjeter.

episodi 7: Gjysem perqafimi

diku rreth 344 fjale, 4 minuta lexim

#dhurate #perqafim #largim

Ndjenjat dhe lamtumirat shkojne bashke.

lexo me shume

episodi 6: Puthje lamtumire

diku rreth 1252 fjale, 16 minuta lexim

#largim #lote #arome

Dashuria e vertete kurre nuk thote lamtumire.

lexo me shume

episodi 5: Hakmarrja III

diku rreth 1089 fjale, 13 minuta lexim

#bashkshort #engjell #djall

Ne nje faze jete e kuptojme se ne vend qe te behemi xheloze per njerezit, eshte me mire te frymezohemi dhe te mesojme prej tyre.

lexo me shume

episodi 4: Tom Ford

diku rreth 298 fjale, 3 minuta lexim

#lamtumire #buzekuq

Lamtumire, jo gjithmone do te thote te shkosh.

lexo me shume

episodi 3: Hakmarrja II

diku rreth 1073 fjale, 13 minuta lexim

#hotel #plazh #dashnor

Ne nje faze jete e kuptojme se ne vend qe te behemi xheloze per njerezit, eshte me mire te frymezohemi dhe te mesojme prej tyre.

lexo me shume