Marilyn Monroe

Nese mund ta besh nje grua te qeshe, mund ta besh ate te beje gjithcka.

Pasqyra e te Gjitha Episodeve

Vajzat qe largohen ne heshtje

Shpesh, degjojme histori te vajzave qe largohen nga nje lidhje pa dhene shpjegime, duke lene pyetje pa pergjigje nga pas dhe djem te deshperuar qe nuk mund te flene naten

Lexo me Shume

Kur ti nuk vlen as sa per nje shpjegim

Ti shtrihesh e ndrydhesh ne cep te krevatit, me celularin te shtrenguar ne dore, duke prite nje tekst prej saj. E kjo nuk eshte dita e pare ne kete gjendje.

Lexo me Shume