La falsa Esperanza

Shpresa e rreme, eshte me e rrezikshme se frika. Mos e harxho kohen duke goditur nje mur, me shprese qe te behet dere.

episodi 5: Turni i Nates

diku rreth 600 fjale, 7 minuta lexim

#infermiere #mjekim #silvia

Nuk ka asgje me te bukur se nje zemer e brishte. Dhe Silvia tashme e ka mesuar kete...

lexo me shume

episodi 4: Prishje Plani (pjesa e trete)

diku rreth 658 fjale, 8 minuta lexim

#dashuri #krevat #hotel #perqafim #flavia

Planet quhen te realizuara kur arrihet qellimi edhe nese nryshon rruga; A do ja dali Anda me planin e saj?

lexo me shume

episodi 3: Prishje Plani (pjesa e dyte)

diku rreth 663 fjale, 8 minuta lexim

#ditelindje #dhune #pije #flavia

Planet quhen te realizuara kur arrihet qellimi edhe nese nryshon rruga; A do ja dali Anda me planin e saj?

lexo me shume

episodi 2: Prishje Plani (pjesa e pare)

diku rreth 887 fjale, 11 minuta lexim

#suprize #shetitje #mister #flavia

Planet quhen te realizuara kur arrihet qellimi edhe nese nryshon rruga; A do ja dali Anda me planin e saj?

lexo me shume

episodi 1: Kur u pame te paren here

diku rreth 540 fjale, 6 minuta lexim

#takim #dhurate #pershtypje #flavia

Ti kurre nuk e di vleren e asaj cka ke ne dore derisa e humb ose te thyhet. A eshte ajo aq e brishte sa te thyhet lehte?

lexo me shume