Buddha

Urrejtja nuk pajtohet me urrejtje, por vetem me dashuri, ky eshte ligji i perjetshem.

Pasqyra e te Gjitha Episodeve

Kur na braktisin pa arsye

Kur na braktisin dhe sna japin nje arsye, eshte rezultati i ndjenjeva te braktisesve, i atyre qe sdijne te duan, i atyre qe se kane gjete akoma veten. Nuk ka

Lexo me Shume

Ciftet qe nuk perputhen

Ka shume gjera qe ciftet duhet te perputhen ne to per ta bere nje lidhje funksionale dhe afatgjate. Partneret duhet te terhiqen fizikisht, te shkojne mire, te kene te njejtat

Lexo me Shume

posicionet e zgjedhura per sot