Tom Robbins

Ne shpenzojme kohe duke kerkuar partnerin perfekt, ne vend qe te krijojme marredhenien perfekte.

#001 - Caliper (Caliper)

Per kete pozicion, jo vetem nje burre, por nje Vajze duhet te shkurtohet pasi partneri do te duhet te mbaje vajzen e tij ne krah, dhe ajo, nga ana e saj, do te duhet te beje levizjen e legenit ne gjendjen pa peshe. Djali eshte duke qendruar me kembet ne gjeresi te shpatullave, krahet jane drejt e siper trupit, dhe partnerja Vajze po perqafon qafen e djalit me krahet e saj dhe i mbyll gishtat ne nje bllokim. Vajza i drejton kembet vec e vec dhe i heq lart, pasi e ka terhequr veten mbi Djalin, e kap me duar ne kembe, e rregullon shpinen dhe keshtu mban partnerin Vajze, levizjet mund te behen si nga Djali ashtu edhe nga Vajza.

#002 - Scorpio 2 (Akrepi)

Ndersa beni seks, mos u merzitni ne te njejtin pozicion, ndryshoni ato ne proces dhe thjesht fantazoni, kjo do ta beje jeten tuaj seksuale me intensive, dhe marredhenien e forte dhe interesante. Vajza pushon ne gjunje para nje jasteku dhe shtrihet mbi te me trupin e saj, kembet jane te perkulura, te drejtuara larg. Djali shtrihet siper saj, pastaj i rregullon krahet dhe ben mbeshtetje ne pellembet ose grushtat, kembet e tij jane gjithashtu te drejta, duke qendruar mbi tiptot, keshtu qe Djali duhet te mbaje trupin e tij plotesisht mbi zonje dhe te beje levizje.

#003 - Dolphin (Delfin)

Djali duhet te ndieje seksin si nje peshk ne uje, te hedhe kufizimet dhe t’i tregoje partnerit tuaj Djal sekretet e dashurise pasionante, per cdo rast, ai eshte ne nje pozite te favorshme. Djali eshte ne kembe, nje kembe eshte drejt, e dyta eshte pak e perkulur ne gju dhe qendron mbi gypat. Vajza qendron prapa ne partnerin e saj, e vendos kemben prane kembes se tij te perkulur, dhe te dyten qe ajo i hedh ne belin e djalit, ne menyre qe kemba e saj te ishte ne shpine. Me njeren dore, ajo eshte duke shtypur ne gju, me doren tjeter mbi gjurin e djalit. Djali gjithashtu vendos doren mbi kofshen e vajzes dhe e mban ate.

#004 - Praying Mantis (Mantisi i lutjes)

Nese trupi juaj eshte mjaft plastik do te jete nje avantazh i madh ne seks, do te keni mundesi te merrni me lehtesi cdo pozicion, post dhe ne te njejten kohe te shijoni procesin per te befasuar partnerin tuaj. Vajza qendron ne gjunje, i shtrin kembet larg, teresisht perkulet perpara me krahet e perkulur ne berryl, ajo i vendos njeren prej tyre nen bark, dhe mbeshtet ne te dyten. Djali qendron ne njeren gju, kemben tjeter eshte perkulur ne gju, gjithashtu, ai e vendos ate anash e pasme te vajzes. Njera krah i djalit eshte drejt, e vendos ate ne pellembe dhe mbeshtetet mbi te, dora tjeter eshte mbi mollaqen e vajzes se tij.