sezoni I / Confesiones Antiguas

E shkuara, sado e larget dhe e harruar, ajo nuk ndryshon. Por ajo i jep pergjigje pyetjeve te jetes, qe i drejtohen te ardhmes.

episodi 10: Rozafa apo Turizmi?

diku rreth 434 fjale, 5 minuta lexim

#turizmi #korridor #shpejtesi

Dashuria, gjithmone eshte pergjegjesi dhe sakrifice.

lexo me shume

episodi 9: Frika e te vertetes

diku rreth 1272 fjale, 16 minuta lexim

#mistike #frike #fshehtesi #zjarr

E vetmja gje qe duhet ti frikesohemi, eshte frika vete. A do e gjeje guximin Sanela te rrefeje shpirtin e saj?

lexo me shume

episodi 7: Linja per tek Casa Italia

diku rreth 399 fjale, 5 minuta lexim

#autobus #suprize #befasi

Jane pak njerez qe kur takohen heren e pare e ndiejne se takimi me njeri-tjetrin ishte qellimi i jetes ss tyre. A do dali ajo jashte kesaj proverbe?

lexo me shume

episodi 6: YingYang

diku rreth 1053 fjale, 13 minuta lexim

#vajza #rini #grup

Dashuria rinore eshte si nje zjarr i terbuar qe nuk mund te ndalet; eshte fiksuese edhe obsesive pertej kufinjve.

lexo me shume