Poezi / A ishte dashuria?

Poezia eshte pasion, emocion, dashuri, pikellim - dhe cdo ndjenje qe eshte njerezore.

A ishte dashuria?

postuar ne 2021

Nje buzeqeshje e vertete,
Nje e qeshur e zemres,
Na beri miq te mire - na hoqi boten prej mendjes.

Pak ushqim libanez,
Nje shishe Konjak nen yje,
U sollem gjithe naten qytetit - si dy hajdute nder pyje.

Nje moment pati puthje,
Nje tjeter - pati perqafim,
Pastaj nje zenke te vogel - me te malle se nje gabim.

Nje here u quajtem me fat,
Pastaj u quajtem te krisur,
Por ndoshta ishte dashuria - qe iu friguam ne te arratisur.