Poezi / Gjinjte e Tua

Poezia eshte pasion, emocion, dashuri, pikellim - dhe cdo ndjenje qe eshte njerezore.

Gjinjte e Tua

postuar ne 2022

Te pastra, si shpirti jot,
Te medha, si pjepra ne serë,
Jane e dashur, gjinjte e tua,
Kur i kap, i puth, marr erë.

Te buta, si zemra jote,
Te kuqe, si trendafil ne gjemb,
Jane e dashur, thithkat e tua,
Kur i shtyp nga pak me dhemb.

Te embla, si hoje mjalti,
Te fryra, si poçe djathi,
Jane e dashur gjinjte e tua,
Qe do i donte, cdo goje djali.