Poezi / Kam nje shoqe te mire

Poezia eshte pasion, emocion, dashuri, pikellim - dhe cdo ndjenje qe eshte njerezore.

Kam nje shoqe te mire

postuar ne 2022

Kam nje shoqe te mire, qe ma quajne Ola,
Qe eshte e re e bukur, si nje ikone kishe,
Buz't si flake e kuqe - floket si korona,
Dhe kembet rrumbullake, si qumesht ne shishe.

Po si i ka dhe gjinjte, te mos i heqesh goje,
Te ja mbash nder dhembe, thithkat si qershi,
Ta kapesh per kembe, ta kapesh per dore,
Ta zhveshesh nudo, e ta shtrengosh ne gji.

Ta mbulosh me puthje, nga syte te kembet,
Tia masesh me buze trupin nga cdo ind,
Ne lekuren e bardhe, te ja vizosh dhembet,
E gjuhen e etur, te ja rrasesh ... ne pidh.