Poezi / Kur jemi bashke

Poezia eshte pasion, emocion, dashuri, pikellim - dhe cdo ndjenje qe eshte njerezore.

Kur jemi bashke

postuar ne 2020

Kur pushon mbi gjoksin tim,
A kur me fal nje perqafim,
A kur me thua "je babi im",
Ndjenjat e mia nuk kane pershkrim.

Por kur m'behesh personazh endrre,
A kur m'kercen ne preher me endje,
A kur ma fut koken mes kembeve,
Pasionet e mia nuk kane verejtje.