Poezi / Se t'kam vec dashni

Poezia eshte pasion, emocion, dashuri, pikellim - dhe cdo ndjenje qe eshte njerezore.

Se t'kam vec dashni

postuar ne 2019

Qysh at dite qe te preka doren,
E dita se je vajza ci dua t'kem,
Smund duroj, rri shoh vec oren,
Derisa vjen ci nbuz te te jem.

Se di taman si ja ke arrite,
Je magjistare apo din tbash hile,
Po jam i sigurte, e shoh perdite,
Se te kam dashni, sa per 90 kile