Poezi / Shoqe e Vogel

Poezia eshte pasion, emocion, dashuri, pikellim - dhe cdo ndjenje qe eshte njerezore.

Shoqe e Vogel

postuar ne 2021

Kur isha ma i ri, e kam pase nje shoqe,
Qe e kam dasht fort e kam quajt Kotele,
Her ishte dreqe her ishte kokeboshe,
Por gjihmone e ambel, moderne e modele.

Sot mka shku larg, ka jeten e saj,
Palestra, makina, cigare e tatu,
Por mbetet preferita, e skam ci baj,
Se kaq e mire qe eshte... Se kaq fort qe e du.