Poezi / Trishtimi Yt

Poezia eshte pasion, emocion, dashuri, pikellim - dhe cdo ndjenje qe eshte njerezore.

Trishtimi Yt

postuar ne 2021

Nese naten qan pa pushim,
A nese dyshon ne endrrat e tua,
Ne' pret diçka por ske besim,
Prape mendo se ti ke mua.

Nese kujton se premtimet,
Jane vec fjale por te pa baza,
Oh e dashur, flaki mendimet,
Prape une do te t'vij prapa.

Nese kujton se romanca,
Eshte e vdekur dhe e shuar,
Me njeqind drogera e narkoza,
Prape kam per te te dedikuar.

Nese kujton se edhe engjejt,
Nuk na ndjekin per ndonje debat,
Dije se bashke me yjet qeshin,
Prape ne puthjet qe te jap.