Tom Robbins

Ne shpenzojme kohe duke kerkuar partnerin perfekt, ne vend qe te krijojme marredhenien perfekte.

#001 - Adventurer (Aventurier)

Nese jeni te interesuar per lloje te ndryshme aventuresh, zgjeroni koleksionin tuaj me nje me shume. Na besoni, koha juaj nuk do te harxhohet. Vajza shtrihet ne shpine ne shtrat. Kembet e saj jane ne dysheme duke e prekur ate me gypat. Djali i bashkengjitet dashnorit te tij nga lart perballe saj. Ai e perkul kemben ne gju dhe e vendos nen gjurin e vajzes. Ai heq kemben tjeter per te pushuar gjurin kunder divanit. Djali perkul trupin e tij perpara dhe shtrin krahet per te stabilizuar trupin e siperm. Ai i vendos pellembet menjane Vajzen. Dora e saj eshte ne mollaqe.

#002 - Awesome idea (Ide e Mrekullueshme)

Merrni lapsin dhe vendosni kalendarin saktesisht se cfare pozicioni do te provoni sonte, ose neser, ose me vone ne jave. Ka shume gjera per te zgjedhur. Djali ulet ne buze te shtratit, perkul kemben ne gju dhe e vendos ate ne divan. Kemba e tij e drejte eshte ne dysheme. Ai e merr doren pas shpines pasi eshte mbeshtetja kryesore dhe perkul trupin e tij pak mbrapa. Vajza shtrihet perseri ne divan, duke e mbajtur veten ne berryla. Ajo hedh kemben ne shpatullen e dashnorit te saj, perkul kemben tjeter ne gju dhe e vendos ne kofshe.

#003 - Barbie (Barbie)

Pozicioni seksual i Barbie eshte jashtezakonisht sensual dhe i qarte, duke e shfaqur vajzen ne maksimum per nxitjen me te plote. Eshte pozicioni i persosur per nje rruge te shpejte drejt orgazmes se saj. Vajza ulet me mollaqe ne pjesen e pasme te divanit. Ajo i merr duart pas shpines dhe kap shpines per te balancuar trupin e saj. Ajo perkul trupin e saj mbrapa dhe perhap kembet e saj larg duke provuar gravitetin zero mbi divan. Djali ulet ne divan drejt mes kembeve te vajzes dhe e mbeshtet ate me duart e tij nen mollaqe. Ai perkedhel kepucen e saj me gojen e tij.

#004 - Bung (Taposje)

Nuk ka pengesa per lumturine, si dhe nuk ka pengesa per berjen e dashurise se eger. Padyshim qe do te shijoni pozicionin e Bung pasi ofron depertim te thelle, keshtu qe edhe ju dhe partneri juaj mund te ndiheni shume, shume mire! Vajza shtrihet ne pjesen e pasme te saj ne divan, e perkul kemben ne gju, e kthen dhe e mbeshtet kemben ne shtrengues. Kemba e saj e dyte eshte ngritur lart. Djali ngrihet mbi nje gju ne buze te shtratit, drejton kembet e tij larg, perkul trupin e tij perpara dhe vendos duart anash e pasme te divanit. Partnerja Vajze e vendos kemben ne shpatullen e partnerit, dhe pellembet e saj ne ijet e tij.

#005 - Cobra (Kobra)

Gjarpri u ngrit per te keqen ne Xhennet. Pozicioni i seksit Cobra qendron per veprim pa ndalje OMG ne dhomen e gjumit. Vajza shtrihet ne bark ne krahun e krahut te shtratit. Djali qendron pas saj. Vajza heq kembet per t’i vendosur mes kofsheve. Me duar, ai i merr kembet dhe i perhap ato. Ne kete pozicion, kurrizi i djalit duhet te jete i drejte gjate gjithe koitusit dhe kembet duhet te jene larg nga gjeresia e shpatullave.

← 1234 →