Narcizem / Cfare thone ata?

Dashurite nuk marrin fund nga genjeshtrat, por nga te vertetat.

Agron Terziqi (psikolog musliman)

Don Shtjefen Doda (prift dhe teolog katolik)

Esmeralda Petrela (psikologe)