pasion.al

Asgje madheshtore ne bote nuk arrihet pa pasion!

Kerkim... vjellur


Jo ne shtepi...

Cfare jave e lodhshme; tashme zyrtarisht kam tre pune dhe dita ralle me mjafton per te perfunduar listat e gjata te tasqeve. Ne fakt dita, fillon heret me nje kafe me vajzen time te vogel pastaj drejt e ne zyre per te punuar me koleget e mi part-time nje rrjet...


Sirah

Ajo quhet Tea, por une tashme e therras Sara; Sara si emri i saj i vertete pasi kemi kaluar fazen e pare te njohjes tone. Sara, si e para grua. Sara, si nena e mbreterve, nena e nacioneve. Sara, si vera Sirah qe po mban ne dore. Sepse jo vetem...