pasion.al

Asgje madheshtore ne bote nuk arrihet pa pasion!

Kerkim... centimetrave


E fundit Tekila

Me Anastasian, jemi njohe ne rrethana te cuditshme. Ka qene nje telefonate pa numer, ne nje numer te ngaterruar, qe ka eskaluar deri ne takime private pas tregimit te emrit, pastaj te numrit, pastaj te statusit, pastaj te fotove, pastaj te qejfeve... Trupmesme dhe cicemadhe, flokverdhe dhe me sy jeshil...