Tom Robbins

Ne shpenzojme kohe duke kerkuar partnerin perfekt, ne vend qe te krijojme marredhenien perfekte.

#001 - Amateur (Amatore)

Mos u hutoni nese jeni nje amator ne seks. Ata thone se praktika eshte e persosur. Seksi eshte aktiviteti me i mire i kohes se lire. Permireson gjendjen shpirterore dhe sjell kenaqesi tejet te madhe. Vajza gjunjezohet ne kolltukun, duke i perhapur ato me gjeresi shpatullash. Ajo mbeshtetet ne berrylat e saj ne pjesen e pasme te mobiljeve dhe meson trupin e saj te siperm pak perpara. Djali qendron ne gjunje mbi kolltukun midis kembeve te vajzes. Kurrizi i tij eshte drejt. Kembet e tij jane drejtuar drejt njeri-tjetrit. Me duar, ai e kap me bel dhe hyn nga pas. Ngjashem me pozicionin e stilit Doggy, shijoni kenaqesi te reja qe ndjehen te jashtezakonshme per te dy palet.

#002 - Brazilian Capoeira (Capoeira Braziliane)

Seksi me mendje kerkon shume eksperimente! Kombinimi i seksit dhe elementeve te akrobatikes, pozicioni seksual brazilian i Capoeira do te zgjoje mijera mbaresa nervore ne te gjithe trupin tuaj. Vajza qendron para nje karrigeje ose divani, me kembet e saj, te shperndara me gjeresi te shpatullave dhe u ngriten ne tiptoes. Ajo mbeshtetet perpara dhe perdor pellembet e kraheve te shtrire per t`u mbeshtetur ne siperfaqen e forte te mobiljeve. Djali qendron ne duar perballe mollaqen e vajzes. Ai hedh kembet nje ne shpine te dashnorit te tij. Kembet e kembeve jane ne pozicionin e mbyllur, gjunjet e tij jane ne bel dhe penisi eshte perballe vagines. Pozicioni i capoeira brazilian eshte unik, seksi dhe krejtesisht i nxehte. Ju do te doni menyren si ju ben te ndiheni te dy!

#003 - Chinese art (Arti Kinez)

Kina ka nje histori te gjate te perdorimit te grave si objekte arti. Ne kete pozicion te cuditshem, Djali do te punesoje Vajzen e tij si objekt seksi. Kini kujdes, ndersa beni seks ne kete pozicion. Ekziston rreziku i renies se kolltukut dhe plagosjes. Djali ulet ne shiritin e krahut, i perkul kembet dhe i vendos ne vend. Vajza ulet ne vithet e partnerit te saj balle per balle. Gjunjet e saj mbeshteten ne krahet dhe shiritat ne sedilje. Me njeren dore, partnerja Vajze kap pjesen e pasme te kolltukut, dora tjeter vendoset ne shiritin e krahut. Trupi i saj eshte mbeshtetur mbrapa sa me shume qe te jete e mundur. Djali vendos duart ne gjoksin e saj per ta perkedhelur. Ai shkon ngadale duke e cuar vajzen ne orgazem.

#004 - Deep throat (Gryke e thelle)

Ky pozicion eshte padyshim i preferuari i djalit, pasi krijon disa nga depertimet me te thella gojore qe ka pasur ndonjehere gjate nje marrje ne goje. Vajza shtrihet ne pjesen e pasme te saj, mbi divan, duke mbeshtetur kembet ne skajet e saj. Djali gjunjezohet ne menyre qe trupi i vajzes te jete midis kofsheve te tij. Ai perkul krahet ne berryla dhe i mbeshtet ato ne pjesen e pasme te shtratit. Partnerja Vajze heq koken lart dhe fillon te luaje me penisin dhe testikujt e partnerit te saj. Me duar, ajo kap vithet e djalit per te kontrolluar ritmin e depertimit. Djali do te shijoje shikimin e penisit te tij duke u futur brenda dhe nga goja e saj, qe eshte nje fantazi e madhe per shume burra.

#005 - Dutch oven (Furra Hollandeze)

Seksi duhet te jete i embel si karamele dhe i nxehte si ferri, ose te pakten nje furre. Shtoni kete pozicion mendjemprehtesie ne listen tuaj te detyrave! Vajza shtrihet ne bark mbi kolltukun, shtrin krahet para saj dhe i vendos ato ne dysheme per te mbeshtetur trupin e saj. Njera nga kembet e saj eshte ne nje jastek, dhe tjetra eshte e perkulur ne gju dhe ngritur ne ajer. Djali qendron mbi nje gju mbi kolltukun ne menyre qe kofsha e vajzes te jete midis atyre te tij. Djali vendos krahet e tij te shtrire ne kolltukun prapa gjoksit te vajzes.

← 1235 →