Imprint

pasion.al eshte nje blog personal me autoresi te Mysterio qe permban ngjarje dhe histori reale, me emrat te personazheve dhe rrethana fiktive - te krijuara me dakortesim te personazheve reale.

dizenjimi dhe struktura: Sarah Mathews
klipet: Steff Ben
fuqizuar nga: delightCMS
hostimi dhe mirembajtja: weDoWeb - me te drejta autoresie te rezervuara.

dergoni sugjerimet dhe ankesat tuaja ne info@pasion.al.