pasion.al

Asgje madheshtore ne bote nuk arrihet pa pasion!

Kerkim... genjejne


Rreth asaj...

Eshte dicka e vogel ne te. E vogel si ajo. Por dhe e embel, e bukur, e forte; e dashur e cmendur e plot pasion. Si ajo! Eshte dashuria per te... E keshtu qe e njoha. Pa e prite, me zuri te papergatitur. Erdhi nga asgjeja, ose nga qielli, se di nga erdhi, por me...