pasion.al

Asgje madheshtore ne bote nuk arrihet pa pasion!

Kerkim... kesaj

U gjeten 23 rezultare; me poshte jane disa...

E verdhe, si dashuria!

Ditet kalojne me numer e te miat duken vecse me te shkurtera, duke i plotesuar me pune e me shkolle e gati sme del koha te marr as fryme. Me zori e gjej pak kohe te dal pak ndonje shetitje te afert e rruges te shkruaj edhe ndonje gje per...


Dhurata

Eshte ky djali, Tomi, me te fejuaren e tij Lea, qe u njohem rruges ne autobus e qendruam ne fund, bashke. Une po kthehesha [nga Italia] pas nje jave te lodhshme atje, e kisha nevoje per shlodhje e te qeshura te forta, qe me Tomin e Klaren i cuam deri...


YingYang

Mia eshte 26, dhe Aisela 24. Ato jane pjesetare te nje grupi rinor dhe kane ardhe per dy jave ne shqiperi, ku do sistemohen ne periferi te Shkodres e do vizitojne qytete e zona te ndryshme duke ndare e fituar eksperienca te reja. Mian nuk e njoh aq shume, kurse...


Hakmarrja

- Ko je tamo?, - "kush eshte", pyet ajo pas disa trokitjeve te forta ne dere. - Erik!, - i pergjigjem me gjysem zeri nga lodhja e madhe ne shpirt... - Erik ko?!, - habitet... - Erik Albanski..., - i flas me emocionet qe me dridhen nga gjithcka po ndodh sot... Vonohet edhe ca...


Skype Call

Ndoshta duhet te filloj te punoj freelance, po mendoj. Tashme jam ne gjendje te bej shume gjera, pse te mos i gjej vete klientet e mi e ti bej vete kontratat e mia? Kam eksperiece te mire dhe shume njohuri, e, pse te mos e sfidoj vetveten ne nje hap...